تومور مغزی خوش خیم

تومور مغزی خوش خیم

تومور مغزی خوش خیم علت مشخصی ندارد و ممکن است هر شخصی درگیر این بیماری شود. برای تشخیص بیماری نیز حتما باید نزد پزشک مراجعه نمایید. در این مقاله از سایت دکتر زاهد ملک محمدی به روش های تشخیص، علائم و درمان بیماری می پردازیم. 

تومور مغزی خوش خیم

 علت به وجود آمدن تومور مغزی خوش خیم

ایجاد تومور مغزی خوش خیم دلیل مشخصی ندارد و پزشکان نتوانسته اند برای این بیماری علتی را پیدا کنند. با این حال این بیماری در افراد زیر بیشتر دیده می شود و احتمال بروز در کسانی که هر یک از موارد زیر را دارند بیشتر است:

  • افرادی که سن بالای 50 سال دارند.
  • اگر کسی از اعضای خانواده درگیر تومور خوش خیم بوده باشد احتمال ابتلا به بیماری در شخص بالا می رود.
  • برخی از بیماری های ژنتیکی و ابتلا به آن بروز تومور خوش خیم را در فرد افزایش می دهد.

علائم تومور مغزی خوش خیم

با رشد تومور غیر سرطانی علائم آن نیز بیشتر می شود. در بیشتر موارد در زمان رشد تومور هیچ علائمی همراه بیمار نیست و بعد از اینکه تومور به رشد حداکثری خود رسید علائمی همراه بیمار است. اگر شما نگران بروز تومور مغزی خوش خیم هستید در صورت دارا بودن هر یک از علائم زیر به متخصص رجوع کنید.

  • بروز سردرد در بخش های مختلف سر به خصوص در پشت سر
  • داشتن حملات صرع و یا تشنج در شرایط مختلف
  • داشتن حالت تهوع، استفراغ و خواب آلودگی نیز می تواند از علائم بروز تومور مغزی خوش خیم باشد.
  • ایجاد تغییرات در شخصیت به صورت تغییرات ذهنی و رفتاری خود را نشان می دهد.
  • ایجاد مشکلات گفتاری، مشکلات بینایی و ضعف و فلج نیز جز علائم این بیماری محسوب می شوند.
تومور مغزی خوش خیم

تشخیص تومور مغزی خوش خیم

اگر با علائم بیماری تومور خوش خیم مواجه هستید حتما باید به متخصص مراجعه کنید. در این بین پزشک متخصص سوالاتی را مطرح می کند تا بتواند بیماری را تشخیص دهد. همچنین گرفتن آزمایش عصبی نیز می تواند برای تشخیص بیماری موثر باشد. برای تشخیص بهتر و قطعی تر پزشک می تواند از روش های زیر استفاده نماید:

  • تصویربرداری اولین قدم برای تشخیص بیماری است. چرا که بعد از اسکن مغز در صورت وجود هرگونه ضایعه به راحتی نشان داده می شود و پزشک به قطعیت می تواند بیماری را تشخیص دهد.
  • آزمایش بیوپسی: در این روش پزشک از توده ایجاد شده نمونه برداری کرده و برای آزمایشگاه ارسال می کند. در این صورت می تواند نوع تومور و خوش خیم و بد خیم بودن آن را تشخیص دهد.

بعد از انجام آزمایشات و عکسبرداری پزشک نظر قطعی خود را در مورد بیماری و چگونگی درمان آن مطرح می کند.

درمان تومور مغزی خوش خیم

یکی از معمول ترین و بهترین روش های درمان تومور مغزی خوش خیم جراحی است. در این روش پزشک اگر بتواند کل تومور را بردار مشکلی دیگری وجود ندارد ولی اگر تومور به صورت کامل برداشته نشود احتمال عود کردن و رشد مجدد آن وجود دارد.

در درمان تومور به سن بیمار، ابعاد تومور و محل قرار گیری تومور تاثیر گذار است. اگر بعد از جراحی تومور به صورت کامل برداشته نشود از پرتو درمانی برای از بین بردن کامل آن استفاده می شود. 

تومور خوش خیم

نتیجه گیری

در درمان تومور مغزی خوش خیم انتخاب پزشک متخصص بسیار اهمیت دارد. چرا که در درمان این بیماری باید تخصص و تجربه پزشک بالا باشد تا خطر کمتری بیمار را تهدید کند. تشخیص به موقع و درمان بیماری از تخصص های پزشک متخصص است که باید به درستی انجام شود. دکتر زاهد ملک محمدی در این بین می تواند در درمان بیماری تومور مغزی غیر سرطانی کمک کند.

سوالات متداول

مطالب مرتبط

فهرست محتوا
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *